Viimein koitti 9.7. ja Rocky haettiin Karungista, 30 km Torniosta pohjoiseen kasvattajien kesämökiltä. Haikeiden jäähyväisten jälkeen kotimatkalle lähdettiin appivanhempien asuntoautolla. Ensimmäiset 300 m meni hyvin ja sen jälkeen alkoi sydäntä särkevä ulvonta, jota kesti onneksi vain 2 km!!!


Kotimatkalla omassa häkissä

Ajoimme koko matkan 430 km suoraan kotiin ja pysähdyimme yhden kerran Oulussa pisu/ruokatauolle. Rocky nukkui koko matkan eikä voinut yhtään pahoin!


Pisutauko

Ensimmäiseksi yöksi nukkumapaikka järjestettiin kodinhoitohuoneeseen, johon myös Ane ja Marian majoittuivat patjalle Rockyn häkin viereen. Rocky ja Marian nukkuivat ihan hyvin tämän ekan yön, Ane joutui vähän väliä herätä ja tarkastaa, että kaikki on hyvin uudella perheenjäsenellä.... ;)


Ensimmäinen yö kotona

Nimen keksiminen olikin sitte tosi vaikeaa. Kesäkuun alussa keksimme Rocky-nimen ja sitten saimme kuulla, että tuttavaperheen koirakin on Rocky. Yritimme miettiä uutta nimeä, mutta mikään ei oikein iskenyt. Lopuksi Marian päätti, että meille tulee sitten Rocky den Andra eli Rocky II. Tosin käytämme puheessa vain pelkkää Rockya....