Anen ja Micin aloitettua työt Rocky ja Marian lähtivät päivän retkelle mummun ja vaarin kanssa Veteliin mökille.


Maisema huvimajalta järvelle päin


Marian piirsi malleja TopModel-vihkoon ja Rocky nukkui vieressä


Kylmälaukun vartijana


Mummun räsymatto saa kyytiä.... :)


Mökkeilyn uuvuttamana 

Eilen Rocky yllätti meidät aamulla klo 4.30 ilmestymällä yläkertaan sängyn viereen. Tähän asti portaikko on ollut niin pelottava ettei Rockyllä ole ollut aikomustakaan kiivetä ylös. No nyt oli ilmeisesti sitten rohkeutta tullut lisää ja piti tulla katsastamaan, että mihin lauma aina häviää yön ajaksi. Alastulo ei sitten ollutkaan niin helppoa ;)
Ane viritteli rappusiin Marianin vauva-ajoilta säilyneen turvaportin, mutta Rocky tuli senkin "kaiteista" läpi ja kiipesi yläkertaan.
Onneksi siitä aidan alustan kiertämisestä jäi verkkoa ja sen kun viritti turvaporttiin, niin se hillitsi Rockyn menoa ylös.

Tänä aamuna Rocky pääsikin sitten siitä verkkosysteemistäkin yli ja sitten alkoi alastulon harjoitteleminen herkkupalojen avulla.
Muutama kerta meni opetellessa. Nyt Rocky menee "viivana" ylös ja tulee sitten hitaasti, mutta varmasti rappuset yksi kerrallaan alas.

Matokuuri on annettu ja Rocky on ollut tosi apaattinen ja huonovointisen oloinen sen jälkeen. Ensi viikolla on eläinlääkäri ja ensimmäinen rokotus.