Rockyn täyttäessä 19.9. 4 kk kävimme hakemassa 2 piikkiä eri eläinlääkäriltä kuin edelliskerralla. Rocky ei pelännyt onneksi yhtään ja rokotus meni hyvin. Painoa Rockylla oli tuolloin n. 3,4 kg.

Aloitimme pentukoulun 26.9. Ekalla kerralla Rocky ihmetteli koirien määrää, eikä oikein jaksanut keskittyä mihinkään. Onneksi kuitenkin saimme "eväät" koulutukseen ja jatkoimme kotona harjoittelua. Toisella kerralla komennot seuraa, maahan ja istu menivät myös kentällä nappiin. 

Mattoja ei ole vielä uskallettu lattialle laittaa, mutta Rocky sai kaveriksi Micin Tiikerin, josta tuli Rockyn suuri suosikki. Rocky on kyllä ollut jo kauan sisäsiisti, mutta mattoja on niin kiva purra, kun hampaat vaihtuvat. Kaikki alahampaat ovat jo vaihtuneet, samoin ylhäälle on tullut kaunis hammasrivistö.


Meidän Tiikerit

Rocky nauttii suunnattomasti rapsuttelusta ja kierähtää selälleen ja kääntyilee puolelta toiselle.


Nautinnollista...

Tänään Rocky mitattiin kotikonstein: säkä 32 cm ja painoa 3,8 kg. Joka aamu ja ilta käymme Rockyn kanssa pikkulenkillä 1,3 km. Jos vain aikaa jää töiden jälkeen ennen harrastusten alkamista, käydään lisäksi vähän pidempi lenkki n. 2,5 km. Viikonloppuisin käymme aamupäivällä pitkän lenkin 4-5 km.
Ennen Rockyn meille tuloa kävelyllä käytiin, jos jaksettiin tai ehdittiin.  Nyt lenkille on mentävä, mutta ei vielä ole tullut aamua tai iltaa etteikö olisi viitsinyt. Saa nähdä miten käy ensimmäisten räntäsateiden aikaan...


Rocky II   4,5 kk 


Miehet lenkillä. Rocky innostui kuvaustilanteesta niin paljon, että halusi esitellä kahdella tassulla kävelyä